Bouman Opleidingen

 DE BESTE ( BEVEILIGINGS) OPLEIDINGEN VOOR VOLWASSENEN

Hoe wordt u een gecertificeerde Hotel Security Professional?

HOSEC, een veiligheidsadvies bureau, heeft hiervoor in samenwerking met Bouman Opleidingen de Hotel Security Officer / HSO ® opleiding ontwikkeld.

Deze opleiding is speciaal bedoeld voor beveiligers, facilitair medewerkers, duty managers en medewerkers met een toezichthoudende functie en is erop gericht de deelnemers handvatten aan te reiken om meer klantvriendelijk gericht toezicht te houden. Dit wordt onder andere praktisch beoefend door middel van rollenspellen.

De HSO ® opleiding

De opleiding bestaat uit 2 dagdelen van 4 uur waarin onder andere de volgende onderwerpen worden behandeld: Hospitality versus Security, HSO ® Handboek, Casus Veiligheidsmiddelen, Cultuur & Communicatie en Casus bezoekers / gasten incident (rollenspel). De dag wordt afgesloten met een toets.

De kosten van de opleiding bedragen € 425,= per deelnemer. Dit is inclusief het 200 tellend pagina HSO ® Handboek ter waarde van € 150,= en inclusief koffie/lunch.

Aanmelden kan via www.hso-register.nl/hso-register/aanmelden

De opleiding wordt gegeven te Hilversum bij Bouman Opleidingen. De eerstvolgende opleiding is, onder voorbehoud van voldoende deelnemers, gepland op donderdag 26 juli.

De meerwaarde is onze praktijkgerichte aanpak en met persoonlijke begeleiding bieden wij u de weg om een succesvol HSO ® er te worden. Voor meer informatie zie www.hosec.nl Na het volgen van onze Hotel Security Officer / HSO ® opleiding bent u in staat veiligheidsrisico’s te herkennen en veiligheidsmaatregelen te nemen op het gebied van Hotel Security.

Na het met goed gevolg doorlopen hebben van de cursusdag ontvangt u een genummerd certificaat van deelname en een HSO-pin die u in het knoopsgat van uw dienstkleding kunt dragen én komt u automatisch in het HSO ® register. 

Rechten van de HSO ® Geregistreerde

De geregistreerde heeft, gedurende een periode van 5 jaar waarin hij in het register is ingeschreven, het recht de aanduiding HSO achter zijn familienaam te plaatsen ter aanduiding van het feit dat hij staat ingeschreven als register Hotel Security Officer. Zie http://www.hso-register.nl

Bouman en de Groot

Bouman en De Groot (zie foto links) kennen elkaar uit de (hotel)beveiligingsbranche. Zo schreven zij al samen in 2002 een 200 pagina tellend Handboek Hotel Veiligheid & Beveiliging.

Bouman startte in 1992 zijn opleidingsinstituut in Haarlem en heeft inmiddels opleidingslocaties in Hilversum en Den Haag. De Groot werkte jarenlang in de internationale hotellerie waaronder voor Park Plaza Hotels Europe en richtte 10 jaar geleden HOSEC op. 

De HSO ® Opleiding wordt  gegeven op het opleidingscentrum van Bouman Opleidingen, Heuvellaan 50, 1217 JN Hilversum. 

Speciaal voor de praktijkoefeningen is op het opleidingscentrum een hotelkamer gebouwd. Bouman en De Groot hebben Jacques Stolting van SE -TRA (www.se-tra.nl) gevraagd om de Hotel  Security Officer / HSO ® Opleiding te verzorgen. Jacques Stolting  heeft met zijn internationale ervaring zijn sporen verdiend in de Security Business. Zo helpt Jacques ondernemingen hun beveiligers en teams te trainen en te coachen. Naar oordeel van Bouman en De Groot is hij de ideale trainer voor de Hotel Security.

                                                                                         Jacques Stolting