CENTRUM

voor veiligheid 

-  de samenleving veilig en gastvrij - 

Persoonsbeveiliging
Havenbeveiliger
Crisismanagement

Het Centrum voor Veiligheid richt zich op het veiliger maken van de samenleving door het aanbieden en faciliteren van opleidingen,  trainingen en ondersteuning. 

Veiligheid gaat vaak ten koste van gebruiksgemak of gastvrijheid. Gelukkig kan een goede opleiding of training dit zoveel mogelijk beperken en kunnen ongewenste en onverwachte situaties en gebeurtenissen worden voorkomen.

Het Centrum voor Veiligheid wordt gefaciliteerd door Bouman Opleidingen.

Bouman logo deur.png

Opleiding & Training Centrum
voor Veiligheid

Het Centrum voor Veiligheid biedt de vertrouwde en kwalitatief hoog aangeschreven

beveiligingsopleidingen en trainingen van Bouman Opleidingen aan.

 

Daarnaast biedt het Centrum voor Veiligheid ook managementopleidingen, trainingen, advies en ondersteuning aan op het gebied van  (bedrijfs)continuïteit, crisismanagement,  leiderschap en besluitvorming.

Simulatie Centrum
voor Veiligheid

Het Simulatie Centrum gebruikt simulatie, gaming  en visualisatie in de ondersteuning van het opleiden, trainen en voorbereiden op de operationele inzet, de uitvoering daarvan en de evaluatie van de uitvoering.

Daarnaast beschikt het Simulatie Centrum over  

een Decision Support Room. Deze ruimte is speciaal ontworpen voor het faciliteren van managementtrainingen. Decision Support Room beschikt over meerdere beamers, een interactieve 55 “ touch table,  whiteboards en gaming/ simulatie ondersteuning.

 

Crisis Support Centrum
voor Veiligheid

Beveiliging heeft alles te maken met het waarborgen van de veiligheid en de continuïteit van de samenleving, ondernemingen, organisaties en andere belangen om daarmee calamiteiten en eventueel zelfs crisissituaties te voorkomen.

Maar wat als er door een onvoorziene gebeurtenis  toch iets mis gaat? Misschien wel door iets dat niets te maken heeft met beveiliging. Wat dan? Op zo'n moment is het belangrijk dat de benodigde maatregelen en voorbereidingen getroffen zijn en dat juiste beslissingen genomen worden.

Praktijk Centrum
voor Veiligheid

Het Praktijk Centrum biedt de gelegenheid om de theorie en wat je hebt geleerd in het leslokaal, toe te passen in een realistische praktijkomgeving, zoals een receptie of balie, hotelkamer, technische ruimte, visitatieruimte, kantoor, zoals deze ook worden gebruikt tijdens het praktijkexamen. 

 

In deze ruimtes worden met acteurs en rollen-spellen dieper ingegaan op  vaak lastige praktijksituaties.

Beveiliger