OPLEIDINGSCENTRUM

voor veiligheid

-  de samenleving veilig en gastvrij - 

Je hebt je diploma beveiliger op zak en wilt je specialiseren in persoonsbeveiliging.

 

Door de veranderingen in de wereld, de toenemende dreiging en een groeiend gevoel van onveiligheid ervaren personen met een hoge functie, financiële positie en/of maatschappelijke status, de behoefte aan bescherming van hun privacy en welzijn. 

Ongeüniformeerde persoonsbeveiligers kunnen uitstekend aan deze behoefte voldoen, zichtbaar en minder zichtbaar. Om als beveiliger ongeüniformeerd te mogen werken moet je, naast het diploma Beveiliger, in het bezit zijn het SVPB-certificaat Persoonsbeveiliger. Na het behalen van dit certificaat heb je recht op de aantekening persoonsbeveiliger op het grijze legitimatiebewijs.

Online opleiding - Certificaat Persoonsbeveiliging SVPB

SVPB - certificaat Persoonsbeveiliger

 

Het halen van het SVPB-certificaat persoonsbeveiliger is dus een verplichting voor mensen die een carrière als persoonsbeveiliger nastreven. Echter, het SVPB-certificaat persoonsbeveiliger is een theoretische opleiding en persoonsbeveiliging is een praktijkvak. Wij zijn van mening dat je persoonsbeveiliging niet kunt leren uit een boekje, maar alleen in de praktijk.

Daarom heeft Bouman Beveiligingsopleidingen, als eerste in Nederland, een modulaire praktijkopleiding persoonsbeveiliging ontwikkeld die speciaal bedoeld en geschikt is voor de Nederlandse markt.

De verschillende modules zijn:

Bouman logo deur.png
Bouman logo deur.png

In nauwe samenwerking met Provent training uit Breda organiseren wij deze online opleiding. In 6 dagdelen/ avonden worden de deelnemers in kleine groepjes onder leiding van een ervaren instructeur voorbereid op in eerste instantie het theoriegedeelte. In een aantal vervolg dagen wordt het tweede (praktijk) gedeelte behandeld. 

Persoonsbeveiliging iets voor jou?

Wil je erachter komen of deze opleiding iets voor jou is? Vraag een gesprek aan of bel tijdens kantooruren naar tel. 0182 - 786 466.

Je hoort direct na het gesprek of je kunt worden toegelaten tot de opleiding.

Deelnamekosten

€ 1.495,-

Inclusief:

  • Lesmateriaal

  • koffie en thee.

Exclusief:

  • examenkosten SVPB (2 x € 59,- en
    1 x € 152,50).

Duur opleiding

  • 6 dagdelen online van 09:00 - 13:00

  • 3 praktijkdag van 08:30 - 17:00. 

Bijzonderheden

  • Om examen te kunnen doen dient u in het bezit te zijn van het diploma Beveiliger (of ABM diploma) en een geldig rijbewijs.

  • Het examen wordt afgenomen door de SVPB.