top of page

Bouman Beveiligingsopleidingen

Bouman logo deur.png

Je wilt beveiliger worden en zoekt een goede opleiding. Bij ons neem je deel aan de erkende beroepsopleiding voor het officiële mbo 2 diploma Beveiliger. Na het slagen voor het praktijkexamen kun je met dit diploma direct aan de slag als beveiliger.

Na aanmelding kun je binnen drie weken met de opleiding starten. Er wordt gebruik gemaakt van door Bouman Opleidingen ontwikkeld lesmateriaal. Je krijgt les in kleine groepen door gemotiveerde en gedreven vakdocenten.

De docenten met een operationele achtergrond binnen de beveiliging of Defensie hebben niet alleen een rijke ervaring en vakkennis, maar ook oog en oor voor jou als individu. We vinden het belangrijk wat jij straks als beveiliger gaat doen en bereiden je daar goed op voor.

Online%252520opleidingen%252520CVV_edite

Online Opleiding - Beveiliger MBO-2

Beveiliger bouwplaats.jpg

Deze kortdurende opleiding (16 lesdagen) houdt in dat je als je een stageplek hebt al vanaf de eerste lesdag gecombineerd gaat leren (theorie) en zo snel mogelijk gaat werken als stagiaire bij een beveiligingsbedrijf (praktijk).

In de meeste gevallen zorgen wij voor een stageplaats. Bij ons krijg je niet de telefoonnummers van beveiligingsbedrijven maar gaan wij voor jou op zoek naar een passende en goede stageplek. Door onze jarenlange nauwe samenwerking met beveiligingsbedrijven hebben wij uitstekende contacten waardoor wij jou vaak ook nog kunnen bemiddelen naar een baan.

De opleiding Beveiliger is de basis voor iedere andere beveiligingsopleiding en is een Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) met crebonummer 25690.

Na het behalen van het diploma Beveiliger kun je je verder specialiseren in een richting zoals haven- of winkelbeveiliger, Event Security Officer (ESO) of persoonsbeveiliger. Ook zijn er interessante trainingen die je helpen een betere beveiliger te worden.

Wanneer wij voor jou stagemogelijkheden en een toekomst in de beveiliging zien, word je toegelaten tot onze opleiding. Samen doen wij er alles aan om jou met een volledig diploma voor te bereiden op een goede toekomst in de beveiliging.

Beveiliger iets voor jou is? 

Maak een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek. Mail naar info@boumanopleidingen.nl

Je hoort tijdens het intake gesprek of je kunt worden toegelaten tot de opleiding.

Deelnamekosten

€ 1.890,-

Inclusief:

  • Lesmateriaal

  • Training praktijkexamen SVPB

  • Keuzedelen en schoolmodules mbo-2

Exclusief:

  • Examenkosten

Duur opleiding

16 weken (1 dag per week).

  • Lesdagen; op dinsdag of woensdag.

  • Instroom; eens per 3 weken

Bijzonderheden

  • Lessen zijn te volgen via je desktop, laptop, tablet en mobiele telefoon

  • Praktijktraining en examen zijn in uniform als je een stageplek hebt. (Let op, dit is een exameneis!)

bottom of page