OPLEIDINGSCENTRUM

voor veiligheid

-  de samenleving veilig en gastvrij - 

Je wilt beveiliger worden en zoekt een goede opleiding. Bij ons neem je deel aan de erkende beroepsopleiding voor het officiële mbo 2 diploma Beveiliger. Deze opleiding wordt gegeven bij BMS Academy te Badhoevedorp (opleidingspartner). Na het slagen voor het praktijkexamen kun je met het diploma Beveiliger direct aan de slag als beveiliger.

Na aanmelding kun je binnen drie weken met de opleiding starten. Er wordt gebruik gemaakt van door Bouman Opleidingen ontwikkelt lesmateriaal. Je krijgt les in kleine groepen door gemotiveerde en gedreven vakdocenten.

De docenten met een operationele achtergrond binnen de beveiliging, politie of Defensie hebben niet alleen een rijke ervaring en vakkennis, maar ook oog en oor voor jou als individu. We vinden het belangrijk wat jij straks als beveiliger gaat doen en bereiden je daar goed op voor.

Opleiding - Beveiliger MBO-2

Deze kortdurende opleiding voor volwassenen houdt in dat je als je een stageplek hebt al vanaf de eerste lesdag gecombineerd gaat leren (theorie) en zo snel mogelijk gaat werken als stagiaire bij een beveiligingsbedrijf (praktijk).

In de meeste gevallen kunnen wij zorgen voor een geschikte stageplaats. Door onze jarenlange nauwe samenwerking met beveiligingsbedrijven hebben wij uitstekende contacten waardoor wij jou vaak ook nog bemiddelen naar een baan.

De opleiding Beveiliger, die wij in samenwerking met BMS Academy (Badhoevedorp) geven, is de basis voor iedere andere beveiligingsopleiding en is een Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) met crebonummer 25690.

Na het behalen van je diploma beveiliger kun je je verder specialiseren in een richting zoals haven- of winkelbeveiliger, Event Security Officer (ESO) of persoonsbeveiliger. Ook zijn er interessante trainingen die je helpen een betere beveiliger te worden.

Wanneer wij voor jou stagemogelijkheden en een toekomst in de beveiliging zien, word je toegelaten tot onze opleiding. Samen doen wij er alles aan om jou met een volledig diploma voor te bereiden op een goede toekomst in de beveiliging.

Beveiliger iets voor jou is?

Vraag een gesprek aan of bel tijdens kantooruren naar tel. 085 488 3510.

Je hoort direct na het gesprek of je kunt worden toegelaten tot de opleiding.

Deelnamekosten

€ 1.890,-

Inclusief:

  • Lesmateriaal

  • Training praktijkexamen SVPB

  • Keuzedelen en schoolmodules mbo-2

  • koffie en thee.

Exclusief:

  • Examenkosten

Duur opleiding

16 weken (1 dag per week).

  • Lesdagen; op dinsdag

  • Instroom; eens per 3 weken

Bijzonderheden

  • Lessen volg je in uniform of gepaste kleding.

  • Training en examen zijn in uniform als je een stageplek hebt. (Let op, dit is een exameneis!)