CENTRUM

voor veiligheid

-  de samenleving veilig en gastvrij - 

Het Centrum voor Veiligheid is het directe resultaat van de in juli ’19 aangekondigde samenwerking tussen Bouman Opleidingen en het Maurits Instituut. Sindsdien is er hard gewerkt aan het realiseren van de gestelde doelen. Eén daarvan is het realiseren van het Centrum voor Veiligheid.

Het Centrum voor Veiligheid brengt kennis en ervaring op het gebied van opleiden, trainen,  beveiliging, (bedrijfs)continuïteit, (crisis)management en simulatie onder één dak. Met deze stap wordt niet alleen voorzien in preventieve maatregelen, zoals het opleiden en trainen van beveiligings-personeel, maar ook in het detecteren en stoppen van mogelijke (be)dreigingen èn bij het herstellen van bedrijfsprocessen, indien dat nodig is.

Over het Centrum voor Veiligheid

Onze klanten zijn overheden, beveiligingsbedrijven, UWV's, re-integratie bedrijven, particuliere cursisten, vervoerders, onderwijsinstellingen en musea.

 

Je zou kunnen zeggen, eigenlijk alle soorten bedrijven, organisaties en instellingen. En daar zijn we best trots op.

 

Wij begeleiden onze cursisten die een beveiligingsopleiding gedaan hebben, actief naar een stage/baan in de beveiliging. Onze klanten zijn tevreden en vaak al jaren vaste klant.

 

Regelmatig nemen oud cursisten contact met ons op, om ons te informeren hoe het met ze gaat. Wij vinden goed contact met onze cursisten en relaties heel belangrijk. Wij kennen iedereen persoonlijk en hebben het woord service hoog in het vaandel staan.

Onze klanten

logoiCertified.png

Onze Partners

Wij zijn van mening dat je moet doen waar je goed in bent. Daarom werken we graag samen met partijen die ook doen waar ze goed in zijn.