Bouman Opleidingen: Nieuw logo, nieuwe website

Vorig jaar kondigden wij al de nauwe samenwerking aan tussen Bouman Opleidingen en het Maurits Instituut. Sindsdien is er hard gewerkt aan het realiseren van de gestelde doelen. Eén daarvan is het realiseren van het Centrum voor Veiligheid dat vandaag van start gaat. Dit unieke centrum richt zich op het veiliger maken van de samenleving door het aanbieden en faciliteren van opleidingen, trainingen, advies en ondersteuning aan bedrijven, organisaties, overheden en individuen.


Maar wat is het Centrum voor Veiligheid precies en wat is de toegevoegde waarde van dit centrum? Het Centrum voor Veiligheid combineert kennis en ervaring op het gebied van opleiden en trainen, beveiliging, (bedrijfs)continuïteit, crisismanagement en simulatie. Al deze kennis en ervaring is nu samengebracht onder één dak. Met deze stap kunnen we niet alleen voorzien in preventieve maatregelen, zoals bijv. het opleiden en trainen van beveiligingspersoneel, maar kunnen we ook ondersteuning bieden bij het detecteren en stoppen van mogelijke (be)dreiging en eventueel bij het herstellen van bedrijfsprocessen, indien dat onverhoopt nodig is. (Zie onderstaande schema.)


Naast alle kennis en ervaring onder één dak beschikt het Centrum voor Veiligheid ook over een aantal unieke tools. Zo beschikt het centrum o.a. over virtuele les ondersteuning die het mogelijk maakt om cursisten te trainen in het omgaan met een grote diversiteit aan situaties en verschillende omgevingen.


Daarnaast beschikt het Centrum voor Veiligheid over een Decision Support Room.

Deze ruimte is speciaal ontworpen voor het faciliteren van trainingen op het gebied van bedrijfscontinuïteit, crisismanagement en Decision Support en is daarnaast ook geschikt voor operationele ondersteuning. De Decision Support Room beschikt over meerdere beamers, een interactieve 55 “ touchtable, whiteboards en gaming/ simulatie ondersteuning.


Wilt u meer weten over wat het Centrum voor Veiligheid voor u kan betekenen? Dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen of via 035 - 737 02 55, via ons contactformulier of via e-mail.


24 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven