De kracht van samenwerken

Met trots kondigen wij de samenwerking aan tussen het Maurits Instituut en Bouman Beveiligingsopleidingen. Al enige tijd was het onze wens om ons productaanbod uit te breiden, meer te doen op het gebied van crisismanagement en te innoveren op het gebied van opleiden en trainen.

We zochten hiervoor een betrouwbare en open minded partner met een groot netwerk in deze wereld. Zo’n partner hebben we gevonden in het Maurits Instituut en daar zijn we heel blij mee. Het Maurits Instituut is gespecialiseerd in het vertalen van militaire kennis en ervaring naar bruikbare toepassingen voor bedrijven, met name op het gebied van crisismanagement, bedrijfscontinuïteit, leiderschap, besluitvorming, opleiden en trainen. De ambitie van het Maurits Instituut om met haar kennis en ervaring van toegevoegde waarde te kunnen zijn binnen de Safety en Securitywereld, sluit haarscherp aan bij onze wensen. Voor meer informatie over het Maurits Instituut, zie https://maurits-instituut.nl/


Gezamenlijk gaan we in 2019/2020 het volgende realiseren:

  • Het ondersteunen van opleidingen en trainingen met behulp van visualisatie en simulatie.

  • Het met simulatie en visualisatie ondersteunen van; het voorbereiden en plannen van evenementen, het testen van bestaande beveiligings-/crisisplannen, het voorbereiden van nieuwe calamiteiten-/crisisplanning, het plannen van evenementen, het simuleren van mogelijke calamiteiten en crisissituaties.

  • Het aanbieden van opleidingen en trainingen voor leidinggevenden en managers in de Safety en Securitywereld. Denk hierbij aan cursussen en trainingen op het gebied van crisismanagement en bedrijfscontinuïteit en masterclasses over nieuwe beveiligingsconcepten en proactief beveiligen voor securitymanagers, gemeentes of scholen.

  • Daarnaast gaan we een geheel vernieuwde opleiding Persoonsbeveiliging voor de Nederlandse markt aanbieden. Het bijzondere aan deze opleiding is dat hij is opgebouwd uit korte betaalbare modules volgens de toonaangevende internationale standaard.

Wij hebben er enorm veel zin in en verheugen ons om het bovenstaande, en meer, te realiseren.


13 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven