Samenwerking met SF-S uit Gouda

Na het intrekken van het crebo (zie blog mbo 2 opleiding Beveiliger wordt anders, maar blijft hetzelfde) van Bouman Beveiligingsopleidingen is de samenwerking met SF-S uit Gouda geïntensiveerd. Dit betekent dat beide partijen samen goede en betaalbare opleidingen blijven aanbieden zoals zij al deden op het gebied van beveiliging.

Graag stel ik u onze partner voor: SF-S uit Gouda. De drijvende kracht achter SF-S is Brigitte Dreher, een eigenzinnige en ambitieuze ondernemende dame met een eigen opleidings- en beveiligingsbedrijf met een passie voor mensen. Brigitte heeft haar bedrijf vanaf de grond opgebouwd en is nooit opzij gestapt voor tegenslag. Met hart en ziel zet zij zich niet alleen in voor haar bedrijf en haar medewerk(st)ers maar vooral ook voor de cursisten. Zij rust niet voordat zij een passende stageplaats heeft gevonden en neemt ruim de tijd voor persoonlijke begeleiding van haar cursisten. Deze houding verlangt zij ook van haar medewerk(st)ers en docenten. Daardoor krijgt SF-S veel goede reviews en weten de beveiligingsbranche en uitkeringsinstanties haar te vinden voor een gedegen en persoonlijke opleiding.

Het logo van SF-S verwijst, naast de gestileerde b van Brigitte en Beveiliging ook naar Security (de rode S) waarmee de beveiligingsdiensten worden verzorgd. SF-S is tevens erkend leerbedrijf. De groene S verwijst naar “services” en daar vinden we terug hoe groot het hart is voor de mensen met een wat grotere afstand tot de arbeidsmarkt. Hier richt zij zich op het ontwikkelen van de zwakkere competenties. Of, zoals zij zelf zegt: “Je kracht is je zwakte.”

Deze servicegerichtheid zien we ook in de manier waarop de opleidingen worden ingevuld: Veiligheid voorop, maar wel met vriendelijkheid en servicegericht… Het is dan ook niet voor niets dat Bouman Beveiligingsopleidingen en SF-S elkaar hebben gevonden en samen verder gaan om volwassenen een goede opleiding, stage, diploma en baan en daarmee een toekomst te bieden in de beveiligingsbranche. Samen gaan wij ons inzetten in het ontwikkelen en verzorgen van (veiligheids) opleidingen variërend van de opleiding beveiliger, persoons-, winkel-, evenement- en havenbeveiliger, trainingen voor conciërges en gebouwbeheerders, opleiding voor verkeersregelaar, agressietrainingen voor diverse doelgroepen, crisisbeheersing, BHV, VCA en BOA opleidingen.

SF-S heeft in Gouda een eigen pand, waar ook ruimte is om Bouman Beveiligingsopleidingen onder te brengen, zodat de expertise en ervaringen van beide opleiders kunnen samenvloeien in het ontwikkelen van de opleidingen, trainingen, een nieuw Praktijkexamencentrum (PEC) en innovatie, zoals het toepassen van simulatie en visualisatie. Door partnering van beide bedrijven is de basis verder verbreed en wordt er met zo mogelijk nog meer passie en enthousiasme invulling gegeven aan onze werkzaamheden.

Paul Bouman

Volgende blog gaat over de verhuizing naar Gouda.

83 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven